29 Mayıs 2016 Pazar

Prıorin İntense 3 Aylık Avatajlı Bakım Paketi 120+60 Kapsül

Herkese merhabalar;

Priorin İntense 120 + 60 kapsül

Ana Bileşenler (bir kapsülde)


Yağlı Darı Ekstresi            210 mg
Kalsiyum Pantotenat           15 mg
Sistin                                   3 mg
Biyotin                              100 mcg

Priorin nasıl etki eder?

Priorin saçın doğal gelişim sürecini uyarır.
Priorin saç kökünü ihtiyacı olan proteinler,vitaminler ve eser elementlerle besler.
Priorin saç gelişimini düzenler.
Priorin, saçın temel bileşeni olan keratin oluşumu için gerekli ana yapı taşlarını sağlar.

Prıorın kapsül saç dökülmesinde, Doğal zengin içeriği ile saçları kökten besleyen, Saç köklerini güçlendirip, dökülmeyi durduran, Kullanımı zahmetsiz ve kolay, 3 ay düzenli kullanım sonunda istenilen etkiyi sağlayan, Güvenli bir saç bakım ürünüdür.

İçindekiler:


Taşıyıcı ( Buğday Tohumu Yağı), Yağlı darı ekstresi, Jelleştirici(jelatin), Nem verici ( gliserol) Kıvam arttırıcı ( sarı balmumu) Emülgatör ( soya lesitini) Kalsiyum pantotenat, Sistin, Stabilizör(magnezyum oksit), Renklendirici ( kahverengi demir oksit,,kırmızı demir oksit, titanyum dioksit, sarı demir oksit) Aroma verici ( vanilin, 4-metoksiasetofenon), Biyotin

Kullanım Süresi Nedir?

3 ay. Pıorin Kapsül, her gün 2 kapsül yutularak kullanılır. Ancak yoğun dökülme durumlarında 3 kapsül alınması tavsiye edilir. Kapsüller aynı alınabileceği gibi, sabah 2 kapsül, akşam 1 kapsül şeklinde alınabilir. Kür gerekli durumlarda kullanılabilir.

Kullanım Süresi Nedir?

3 ay. Pıorin Kapsül'ün birinci ayda başlar ve değişim, ikinci ayda gözle görülebilir hale gelir. 3. ayda istenilen etkiye ulaşılabilir. Daha uzun kullanımında da herhangi bir sakınca bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok: