27 Mayıs 2016 Cuma

Humana 1 Başlangıç Maması 300 gr.



Herkese merhabalar;

Humana Bebek Mamaları GDO açısından son derece güvenlidir.

Humana bebeklerin sağlıklı, dengeli ve yeterli beslenmeleri için 1950 yılından beri kaliteli bebek mamaları üretmektedir. Üretime başladığı günden itibaren pek çok ilke imza atmıştır. Bunlardan birincisi; protein yapısı bakımından Avrupa'nın ilk anne sütü olan adapte biberon mamasını 1950 yılında üretmeye başlamıştır.

Humana ürettiği kaliteli ve modern bebek mamalarını tüm Dünya'da 35'den fazla ülkede başarı ile pazarlanmaktadır. Avrupa'nın en büyük mama üreticileri arasında yer alan bu dev kuruluş; dört bir kıtada tecrübe, güven, yenilik ve teknolojinin eseri olan ISO 9001 kalite sertifikalı ürünleri sunmaktadır.

Ürünlerimizde, sadece Avrupa Birliği Kanunlarına uygun olduğu sertifikalandırılmış hammaddeler kullanılmaktadır. Tüketiciye sunulmaya hazır ürünlerimiz modern laboratuarlarımızda GDO açısından, diğer konularda da olduğu gibi test edilmekte ve sonrasında tüketicilere sunulmaktadır.



Humana 1 Geçiş Maması
İkinci ayın sonundan itibaren tüm sütle beslenme dönemi boyunca kullanılabilir. Bebeğin sütle beslenmeden sonra katı gıdalara geçişini kolaylaştırarak büyüyen bebeğin sindirim sistemini geliştirir. Başlangıç mamalarına göre daha tok tutar ve daha kıvamlı olduğundan dolayı kusmaya meyilli bebeklerin kusma refleksini azaltır.
Anne sütündeki gibi Whey/kazain oranı 60/40 olup zengin kaliteli bir protein deposuna sahiptir. Anne sütündeki gibi laktoz(süt şekeri ) içerir ve içerisindeki nişasta aglomerasyon (çok küçük parçalara bölünerek) tekniği ile çözüldüğünden dolayı hazırlanışı kolay ve çabuk erir. Humana 1 Başlangıç Maması D vitamini açısından takviyeli olup 16 çeşit vitamin içermektedir. K, B1, B6 vitaminleri bakımından zenginleştirilmiştir.
Inositol ve Kolin takviyelidir. . EC ( Avrupa Birliği Komisyonu) ve ESPGAN (Avrupa Çocuk Gastroenterolojisi ve Beslenme Örgütü ) standartlarında üretilmiştir
Hazırlanması kolaydır rahatlıkla erir, besleyici, doyurucu ve sindirimi kolaydır. 
Hazırlanışı: 
Daha önceden sterilize edilmiş biberona kaynamış ve 50 dereceye kadar ılıtılmış 90 ml suya silme 3 ölçek konularak hazırlanır.

Hiç yorum yok: